over meerwerc

wij leggen het u graag uit

meerwerc is ontstaan uit een partnership tussen meerhotello’s en barproducties. Samen bouwen we nu aan een duurzame toekomst voor ons personeel, onze partners en onze klanten.

meerhotello’s is in 2018 opgericht door Tijs Vetjens en Ruben Esser, welke destijds een opleiding Hospitality Management op de Hogere Hotelschool (Hotelschool The Hague) volgden.

Zij werden via een contact gevraagd om personeel te voorzien voor verschillende lustra van (corporale) studentenverenigingen. In de zomer van 2019 zijn ze officieel van start gegaan onder de naam meerhotello’s.

empowering the next generation

barproducties produceert sinds 2007 de horeca voor verschillende festivals en evenementen. Door een combinatie van advies werkzaamheden, getraind personeel en goede partners bieden zij een betere beleving wat resulteert in een beter rendement.

Door de combinatie van beide bedrijven, zowel de ervaring op (grootschalige) evenementen van barproducties als de ervaring en kwaliteit van het personeel van meerhotello’s ontstaat een synergie waarin gezamenlijk de hoogste kwaliteit gewaarborgd kan worden. Zowel voor grootschalige festivals als chique diners is ons personeel inzetbaar.

contact

wij helpen u graag

Adres

Brabanthaven 3a

3433 PJ Nieuwegein

Contactgegevens

T: 085 – 060 00 59

E: info@mangrovegroup.nl

mangrove group B.V. © 2021

KvK: 82696926